Of u op zoek bent naar een restaurateur, een raam wil laten repareren, nieuwe ramen wil laten maken of uw ramen in dubbel glas wil laten zetten. Bij ons bent u aan het goede adres. Wij maken authentieke glas in lood ramen in ons atelier in Utrecht.

Duurzaam, hergebruikt glas in lood

Voor het maken van glas in lood ramen heb ik een grote voorraad glas in vele kleuren en structuren. Kathedraalglas (WissmachLamberts Tisch Kathedraal), Artista, matglas, met patroon of gebrandschilderd. Ik werk zoveel mogelijk met hergebruikt glas. Dat is duurzamer en bespaart productiekosten voor nieuw glas. Een combinatie van nieuw en hergebruikt glas is ook mogelijk.

Glas in lood in dubbelglas/isolatieglas

Wist u dat het mogelijk is om u glas in lood raam in te bouwen tussen dubbelglas/isolatieglas waardoor de isolatiewaarde aanzienlijk toeneemt.

Uw eigen unieke Utrechts Glas in Lood raam

Verwerk uw persoonlijke wensen of stijl in een glas in lood raam. Bijvoorbeeld met een afgeleide van een (familie)wapen of een persoonlijke verwijzing. Samen met u maak ik een ontwerp voor uw perfecte glas in lood raam. Met ontwerpsoftware perfectioneer ik het ontwerp en stem dit helemaal af op uw wensen. Zo krijgt u een uniek exemplaar.

Stijlen

U kunt bij mij terecht met iedere stijl, zoals Artdeco, Jugendstil, Art nouveau, Amsterdamse school, modern of welke stijl u wenst. In overleg bepalen we precies uw wensen.

Levering in heel Nederland

Utrechts Glas in Lood heeft een atelier in de binnenstad van Utrecht maar levert in heel Nederland.